Online MENTOR Pogram - MARKETINGINNIVÁTOR

Online MENTOR programra történő minősülés II.

ÜGYFÉLGÉP Dokumentáció áttanulmányozása

Minősüljön a MENTOR programunkra és közben tegye fel a kérdéseit, fogalmazza meg a kételyeit!

Ne feledje, nincs rossz kérdés, csak rossz tanár, és nincs megalapozatlan kétely, csak információ hiány. Nem akarunk rossz tanárnak bizonyulni, és még kevésbé szeretnénk Önt információ hiányban hagyni.

A minősülésnek ez a második szakasza abból áll, hogy Ön végignézi a II. Fázis anyagait és hasonlóan az első minősüléshez ezúttal is mindegyik szakasz végéről visszajelez nekünk.


Amennyiben Ön már megelőzőleg jelentkezett a Piaci Dominancia Program II. Fázisára akkor kérjük a felíratkozást követően kapott e-mailekben megtalálja a hozzáféréshez szökséges információkat.


Kattintson ide tanulmányozza át az ÜGYFÉLGÉP dokumentációját, adjon 7 visszajelzést és ezzel teljesítse a MENTOR programra való minősülés második lépését:

http://t.pdp.hu/ugyfelgep-mmlp-24hatut-novideo

Amennyiben még nincs hozzáférése a PDP II.Fázisához, kérem kattintson az alábbi gombra és regiszráljon most:


Online MENTOR programra történő minősülés III.

Minősítő Kérdőív kitöltése

A mentorálás azzal veszi kezdetét, hogy Ön jelentkezik, azaz kimondottan kéri a mentori támogatást.


Ez a jelentkezés - teljesen ésszerűen - egy viszonylag részletes bemutatkozó kérdőív kitöltésével történik, hisz hogyan segíthetnénk Önnek ha nem tudjuk, hogy kicsoda, hogy mivel foglalkozik, hogy mit árul, hogy milyen sajátosságai vannak az üzletének, stb.


A kérdőív kitöltése az INGYENES Online MENTOR programunk a harmadik és egyben utolsó minősülési feltétele, melyre a megelőző feltételek teljesülésével lesz lehetőége.

Miután a MENTORÁLÁS megkezdődött a mentori program soron következő szakaszai mindig akkor nyílnak meg az Ön számára amikor az azt megelőző szakaszt befejezte.

Ez is ésszerű.

Egyrészt miért terhelnénk olyan feladatokkal, amiknek még nem jött el az ideje, másrészt bizonyos magas szintű támogatásra nincs is szüksége addig, amíg az alapokkal nem végzett.


Ez a minősülési rendszer egyrészt biztosítja az Ön számára, hogy azt a segítséget kapja meg, amelyre tényleg szüksége van, másrészt biztosítja azt is, hogy a mi időnk és energiánk azokra az ügyfeleinkre fordítódik, akiknek a tettei alapján arra számíthatunk, hogy az adott segítség tényleges eredményekké alakul és nem megporosodik valahol egy fiókban.


Ha Ön kéri vezetjük és mentoráljuk, ha jön velünk, lépésről lépésre végigvisszük a teljes folyamaton, ha egy ponton nem jön tovább, egy ideig nyaggatjuk, ha végleg nem jön, akkor az Ön számára véget ért a program és békén hagyjuk.


Természetesen mindig van lehetősége reaktiválódni, de ennek a feltételeiről majd később.


Nagy tisztelettel, az Ön szolgálatában:

Online MENTORÁLÁS

 Van egy rémálmunk! A rémálmunk az, hogy...

...minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy segítsünk Önnek, hogy százezreket költünk az Ön mentorálására, hogy “zaklatjuk” az ütemtervvel és megteszünk mindent, amit csak lehet és közben kiderül, hogy…

...hogy ÖN NEM IS AKARJA IGAZÁN
HOGY SEGÍTSÜNK!

IGEN! Regisztrálok a PDP II.Fázisra! >>

Annak érdekében, hogy NEHOGY átvezessük Önt az út túloldalára, miközben NEM IS AKAR átmenni,
az INGYENES mentori programot egy egyszerű minősülési folyamathoz kötjük

A Piaci Dominancia Program és azon belül a MENTOR Program azzal kell hogy kezdődjön, hogy Ön AKARJA ezt, hogy TÉNYLEG akarjon magának egy sokmilliós profitot termelő automatizált rendszert.

Nem azzal, hogy szeretne ilyet, hanem hogy akarja és kész az “árát” is megfizetni!


A dolog egyszerűbb mint gondolná.


A MENTOR programunkra való minősülés három szakaszból áll, ahol a minősülés első két szakasza valójában MÁR a mentorálás kezdete, hisz miközben vagyonokat érő információt adunk a kezébe mindössze azt várjuk Öntől, hogy be is fogadja ezt az információt.


A minősülés két videósorozat megtekintéséből és az azokban tanultak alapján adott visszajelzésekből illetve egy kérdőív kitöltéséből áll.


Lássuk sorban:


Online MENTOR programra történő minősülés I.

Többszörös bevétel, többszörös profit! - Videó Sorozat áttanulmányozása

Nem normális, hogy Ön és az Ön cége erőforrás hiánnyal kényszerül vállalkozni.

Miközben a hazai vállalkozói gyakorlat egyfajta beletörődéssel elfogadta a pénzhiányt, a szakemberhiányt és a megfelelő knowhow hiányát, ez továbbra sincs rendjén és egyáltalán nem is szükségszerű.


A “Többszörös bevétel, többszörös profit!” videósorozatunk világos utat mutat egy olyan bevételnövekedéshez, amely egyszer és mindenkorra megszünteti az erőforráshiányból származó vállalkozói küszködést.


Amennyiben Önnek már megvan ez a sorozat a három fő szakaszának a végén visszajelzést adva nekünk megkezdheti a MENTOR programunkra való minősülést.


A sorozatnak három szakasza van melyek végén a visszajelzést elküldve mindig a rákövetkező nap kapja meg a hozzáférést a videó sorozat soron következő szakaszához.


Ön az adott szakasz első videója mellé mindig megkapja a hozzáférést a teljes szakasz anyagához és így nyugodtan GYORSÍTHAT, végignézheti és olvashatja a teljes szakaszt és ezt követően azonnal elküldheti a visszajelzését.


FONTOS! - Ne csapja be magát! Amennyiben úgy ad nekünk visszajelzést, hogy NEM látta a videókat és NEM olvasta cikkeket olyan felismeréseknek lesz híján, melyek nélkül sokkal nehezebb lesz a nagyságrendi növekedés útjára lépni! Továbbá a sorozta újranézésével (egy ültő helyében átnézhet egy teljes szakaszt) olyan ajánlatokhoz is hozzáférhet amelyeket lehet hogy nem akarna kihagyni.


Ez a három visszajelzés elengedhetetlen feltétele a MENTORI rendszerünkre való minősülésnek.

Kattintson az alábbi gombra, és ha még nem tette volna jelentkezzen a videósoroztara:
Kérem a VIDEÓKAT! >>