A kimagaslóan eredményes cégek működési titka feltárva:

Rendszermarketing DNSA siker vagy kudarc sosem véletlen kérdése. Adott eredményhez egzakt módon hozzárendelhetőek a szükséges kiváltó okok - és ha tudjuk, mik ezek, ha tudjuk, pontosan mit és hogyan kell csinálni, akkor a siker előállítható és megismételhető.

Bármennyiszer. Bármikor. Bárkinek.


Nem kevesebbet állítunk, minthogy feltártuk azt a pontos metodikát, ahogyan sikerre lehet vinni, és kimagasló eredményekkel lehet működtetni egy vállalkozást.

(A recept magyarországi mikro-, kis- és közepes vállalkozásokra alkalmazható a legnagyobb hatásfokkal.)


Kezünkben a siker pontos receptje - de ami ennél sokkal-sokkal fontosabb:

 
Mindezt egyetlen komplex rendszerbe foglaltuk, mely rendszer elemei egymásra épülnek és kompatibilisek egymással - ez a
Rendszermarketing DNS, avagy a siker DNS-e.

DNS

Tudás & Megvalósítás


Miért pont a DNS-ről neveztük el ezt a forradalmi cégfejlesztési módszertant?

Mert az Ön szervezetének a DNS-e, a minden egyes sejtjében meglapuló
tervrajz és megvalósítási projektterv nem egy körülbelüli vázlat Önről, hanem a teljes részletességű leírása az ideális Önmagának.


Minden szervnek, a test minden arányának, a szervezet minden folyamatának teljes részletességű definíciója.


Ez önmagában is lenyűgöző! Azonban...A TUDÁS, a test felépítésének ismerete csak a kezdet

A megdöbbentő mennyiségű információ csak az első lépés, hisz a feladat nem a tudás, hanem a megvalósulás: Egyetlen sejtjéből nem csak elméletben kell felépíthető legyen a teljes szervezete, de ténylegesen fel is kell hogy épüljön!

Amennyiben a DNS csak és kizárólag a tervrajzot hordozná, a gyakorlati haszna a NULLÁHOZ közelítene.

Nem elég tudni, hogy milyen az ideális szervezet, de ezt a tudást, a tervet meg is kell valósítani. A szervezet tényleges felépítése, a megvalósítás legalább akkora, ha nem nagyobb kihívás mint a szervezet ismerete.


Ugyanígy van ez a cégépítésben is.


Bár a vállalkozók szinte kivétel nélkül arról panaszkodnak, hogy senki sem tanít átfogóan a cégépítésről, hogy a tudás szintjén is csak részinformációk állnak a rendelkezésükre, de még ha a birtokában is lennének a teljes tudásnak, a gyakorlatban semmi hasznuk nem származna belőle...
...mert még mindig hiányozna a megvalósítási útmutatás
.
Elkerülhető TRAGÉDIA - Csupa jó szándékkal meghozott, de végzetes döntések ítélnek szó szerint halálra, amúgy zseniális vállalkozásokat!  

Gondoljon csak bele, micsoda tragédiához vezetne, ha az emberi szervezet felépítésébe akár "csak" sorrendi hiba csúszna. Képzeljen el egy testet belső szervek nélkül, szív és keringés nélkül. A külső szervek nem maradnak életben keringés nélkül. A keringési rendszernek kell először felépülnie.

De ugyanígy végzetes probléma, ha nem a megfelelő anyagokból épül fel a szervezet. Képzeljen el csontokat porcból, szívet csontból. Képzeljen el bőrt, ami nem elég rugalmas.Ugyanígy, ígéretes vállalkozásokat tesznek tönkre a cégépítésben elkövetett hibák is. Jó szándékkal meghozott, de végzetes döntések. Halálos ítéletek a vállalkozásán! Ítéletek amelyek néha gyors, legtöbbször azonban lassú, de éppannyira biztos és kegyetlen halálhoz vezetnek.

Hadd mondjak egy példát: Egy cég életének és fejlődésének az egyik kulcsfontosságú eleme az ERŐFORRÁSGAZDÁLKODÁS. Amúgy teljesen ésszerű, és önmagukban hibátlan fejlesztési ötletek rossz időben, vagy rossz sorrendben történő megvalósítása sok éves helyben topogásra ítélhetik a vállalkozását. Miért? Mert olyan erőforrásokat emésztenek fel, amiket a fejlődéshez NÉLKÜLÖZHETETLEN területekre kellett volna fordítani.


Éppen ezért az emberi DNS nem csak azt tartalmazza, hogyan néz ki, és hogyan működik az Ön szervezete, de teljes részletességgel tartalmazza a szervezet
felépítési útmutatóját is.


Nagyon fontos értenie ennek a jelentőségét. A DNS pontosan meghatározza, hogyan kell elkezdeni felépíteni az Ön szervezetét, milyen anyagokat, milyen mennyiségben és összetételben és legfőképp milyen SORRENDBEN és HOGYAN kell beépíteni Önbe, ahhoz hogy a végén összeálljon az Ön hibátlanul működő szervezete.Tudás és Megvalósítás - A Rendszermarketing DNS tartalmazza az Ön ideális cégének a pontos leírását és a hasonlóan pontos megvalósítási útmutatót is

Meg vagyunk győződve, hogy az Ön cégének kimagasló sikere nem múlhat a véletlenen.

Önnek szüksége van a CÉGÉPÍTÉS DNS-ére, amely nem csupán leírja az Ön ideálisan működő cégét,
azt a rendszert, amely könnyedén produkál többszörös eredményeket, de pontosan megmutatja azt is, hogy milyen sorrendben, mit és hogyan kell megtennie ahhoz, hogy ez a rendszerszinten ideális cég létre is jöjjön.

Tudás és megvalósítás!

Ez a Rendszermarketing DNS
Az emberi DNS-nek van még egy hihetetlen képessége...
a tökéletes és gyors adatmásolás, az információ sérülésmentes átadása

Iszonyatos mennyiségű információ jut el gyakorlatilag hiba nélküli másolással minden sejtbe.

A szervezetben "mindenki" tudja, hogy mi a dolga.

Lenyűgöző.
Könnyen hozzáférhető Tudás és Megvalósítási útmutatás

Meg vagyunk győződve, hogy az Ön Cégének is egy olyan rendszerre van szüksége ahol Önnek és minden alkalmazottjának teljes, gyors és tökéletesen érthető hozzáférése van MINDEN a cégfejlesztéshez szükséges információhoz. Tudáshoz és Megvalósítási útmutatáshoz!


Biztos érti ennek a jelentőségét.


Mit ér az a tudás, vagy az a megvalósítási útmutatás, ami felhasználatlanul hever valahol egy polcon?!

Mit ér az a konkrét, "azonnal" alkalmazható kivitelezési útmutatás, ami több ezer oldal mélyén rejtőzik, megtalálhatatlanul, feldolgozhatatlanul és igazából a több ezer oldal háttér-információ nélkül, érthetetlenül.Pont ezért a Rendszermarketing DNS által hordozott cégfejlesztési potenciált olyan formában adjuk a kezébe, amely - hasonlóan az élő szervezetek DNS-éhez - ideális információ továbbadást biztosít, nem csak Önnek, de a cége építésben érdekelt minden részvevőnek is.

Három elvet tartottunk szem előtt a rendszer megalkotásánál:

  1. Az átfogó minden részletet lefedő tudás biztosításának elvét
  2. Az egyes részterületek, a teljes anyag feldolgozása nélküli érthetőségét
  3. A konkrét teendők, megvalósítási útmutatók gyors elérhetőségét, úgy hogy a megértésükhöz szükséges háttér-információ is azonnal rendelkezésre álljon, mégpedig röviden és tömören.


Mit jelent ez Önnek? Azt, hogy ha a titkárnője otthagyta Önt, akkor fél órán belül már "úton" lehet nem csak az új titkárnő felvétele felé, de egy automatizált toborzási rendszer felé is.

A Rendszermarketing DNS teljes cégfejlesztési megoldást biztosít Önnek és a csapatának

Hisszük, hogy ha ténylegesen segíteni akarunk Önnek megtöbbszörözni a jövedelmét, akkor teljes megoldást kell biztosítanunk, olyat, amelynek fényében csak egyetlen tényező marad, mely megakadályozhatja a sikerét.

Az a tényező, amire viszont csak Önnek van hatása...
...mégpedig az Ön saját döntése, az Ön személyes hozzáállása.

Meg vagyunk győződve, hogy pont egy ilyen rendszert hoztunk létre.

Már csak el kell döntenie, hogy utánajár, hogy meggyőződik róla, hogy ez az út az Ön számára is megfelelő. Ha igen - és hisszük, hogy igen - akkor már csak el kell köteleznie magát a változtatás, a cselekvés mellett.


Ez az Ön része. Cselekedjen!


Emlékszik még a példánkra? A napi 1.000.000 Ft-os cégfejlesztési támogatásra és a teendő listákra? Most megtudhatja, hogy mi áll rajtuk...


1.000.000 forintos teendőlisták - Most egytől egyik az Ön kezébe adjuk Őket


Maguktól a vállalkozók többsége SOHA SEM FOGJA azt csinálni, ami az állandó, többszörös eredményekhez kell!

Jó esélye van annak is, hogy: Ön sem AZT csinálja, ami a jövedelme megtöbbszörözéséhez kell.

Ön valószínűleg valami MÁST csinál. Most még nem tudjuk pontosan hogy mit, de valami MÁST.

Ez volt a legjobb üzleti hír, amit csak hallhatott. Mert Ön mindössze azért nem keresi a 10-szeresét, mert nem azt csinálja, amit ehhez csinálnia kellene!

Ön nem egy leküzdhetetlen, emberfeletti képességeket követelő feladat előtt áll, hanem egyszerű, és elvégezhető dolgokat kell megtennie, amelyek csak egyszerűen nem azok amiket eddig tett.

Önnek mindössze változtatnia kell a tettein.

Ezen a ponton a legnyilvánvalóbb kérdés pedig ez:

Mit kellene tennie ahhoz, hogy megtöbbszörözze a jövedelmét? Mi van azokon az
1 millió forintos teendő listákon?!


Erről szól a Rendszermarketing DNS!

Az emberi DNS tévedhetetlen rendszerépítő módszere, MÁR hozzáférhető Önnek is!


Közel 5 éves előkészület és két és fél éves fejlesztés érkezett a közelmúltban célegyenesbe!

A Rendszermarketing DNS, szakembereink összesen több mint 50 éves cégépítési tapasztalatával és több éves konkrét felkészülés eredményeként MOST jutott abba a fázisba, hogy az Ön cégének a fejlesztését is forradalmasíthassa.

Kattintson az alábbi gombra és kezdje meg
a cége megreformálását!


FONTOS! - A fenti gomb alatt elérhető oldalon Ön a természettől ellesett, a legmodernebb rendszerépítési koncepciókkal kombinált, könnyű megvalósíthatóságra tervezett
FORRADALMI cégfejlesztési módszertant talál.

Nagy tisztelettel az Ön szolgálatában:

MARKETINGINNOVÁTOR PROFESSZIONÁLIS MARKETING - CÉGVEZETÉS - SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS eMAGAZIN

ÚJ - Marketinginnovátor eMagazin

Ellenállhatatlanul rövid, de mégis átütő jelentőséggel bíró bejegyzések, videók és hanganyagok váltakoznak átfogó, esszé értékű vezércikkekel, amelyek teljes, megoldásértékű tudást adnak a kezébe.

MARKETINGINNOVÁTOR eMAGAZIN Lenyűgözően  rövid bejegyzések! Megdöbbentően részletes VEZÉRCIKKEK! Home

Rendszermarketing DNS

Minden élő szervezetnek, és magának az embernek
is létezik egy teljes részletességű tervrajza és  
összeszerelési útmutatója - a DNS

Rendszermarketing DNS - A Cégreform Program A CÉGÉPÍTÉS TELJES DEFINÍCIÓJA Rendszermarketing DNS Cégreform Program

www.marketinginnovator.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás & Schlingloff Sándor | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász & Schlingloff © 2011-2016.

Jogi nyilatkozat