MARKETINGINNOVÁTOR PROFESSZIONÁLIS MARKETING - CÉGVEZETÉS - SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS eMAGAZIN

ÚJ - Marketinginnovátor eMagazin

Ellenállhatatlanul rövid, de mégis átütő jelentőséggel bíró bejegyzések, videók és hanganyagok váltakoznak átfogó, esszé értékű vezércikkekel, amelyek teljes, megoldásértékű tudást adnak a kezébe.

MARKETINGINNOVÁTOR eMAGAZIN Lenyűgözően  rövid bejegyzések! Megdöbbentően részletes VEZÉRCIKKEK!

Öt mód a cégépítésre, amiből négy GYILKOS zsákutca!


Hogyan lesz valaki vagyonos és szabad ember? Legfőképp szabad, mégpedig nem csak fizikailag, de lelkileg is...

Hogyan?

Ön tudja?

Lehet hogy igen, de lehet hogy nem. Akárhogy is, ez a vélekedése vágányt fog állítani az üzleti életében.Ha rossz mintát másol, semmi esélye!


Az alábbi 5 cégépítési minta valamelyikét Ön is követi. Melyiket?


5. Az átlag mintája

Az átlag vállalkozó mindent ösztönszerűen és legtöbbször saját maga csinál! Ez a lehetetlen küldetés - Egy személyben elvégezni azt a munkát, amit normális esetben teljes rendszereknek, az Ön szempontjából önműködő folyamatoknak kellene elvégezniük szinte lehetetlen!

Az átlag vállalkozót éppen ezért felemészti a vállalkozásának a fenntartása. Most őszintén, ha egész nap a cégében robotol, hogyan lehetne ideje fejleszteni is a cégét? Önnek nem a cégében, hanem a cégén kellene dolgoznia.

Megmaradva a napi rutinban, továbbra is ösztönszerűen vállalkozva semmi esélye nagyságrendileg előrelépni. A sorsa meg van pecsételve.4. Az “saját fejem után megyek” minta

Ez a minta elsőre jobbnak tűnik, mint az átlag követése, de NEM AZ.

A szomorú valóság az, hogy a két csoport gyakorlatilag megegyezik. A csordában MINDENKI a saját feje után megy. Az ösztönszerű vállalkozás pont erről szól, hogy a "saját fejem után megyek".  

Valójában a “saját fejem után megyek” minta hozza létre az örök küszködésre ítélt átlagot, a középszerűséget.3. A tanácsadó követő minta

Hiába jár képzésről képzésre, ha nem valósítja meg amit tanult, és hiába valósítja meg, ha mindössze egy mikrómegoldásról van szó, ami alapjaiban meg sem érinti a cége működését. Egy hatékonyabb AdWords kampány semmin sem változtat.

Vannak akik összekeverik a módszeres, tudatos rendszer- és ezzel vagyonépítésre alkalmas cégépítést az alkalmankénti akciók sikerével (jó esetben), rosszabb esetben a megszerzett, de meg sem valósított részismeretek “sikerével”.

Átfogó tudás és módszeres megvalósítás nélkül az ideális cég nem jöhet létre.2. A megismételhetetlen siker mintája

Vannak sikerek, melyek bár viszonylag gyakoriak és legtöbbször komoly hozzáértést és kemény munkát is feltételeznek, de alapvetően MEGISMÉTELHETETLENEK.

Megismételhetetlenek, mert az alapjuk az, hogy a megfelelő ember, a megfelelő helyen volt a megfelelő időben. A vállalkozó megragadta a kínálkozó lehetőséget és aztán már “csak” keményen kellett dolgoznia a vagyonáért.

Persze ez semmit sem csökkent a vállalkozó, minden tiszteletünkre méltó teljesítményén, amivel a lehetőséget kihasználta.


Mindazonáltal ezek a vállalkozók a legtöbb esetben - bár nem ritkán nagyon is profi emberek - még saját maguk is képtelenek lennének reprodukálni a sikerüket. Senki sem lenne képes erre, mert az a siker egy megismételhetetlen lehetőségen alapult.


Önnek értenie kell, hogy nem követheti ezt a mintát, mert ez a minta HAZUDIK Önnek. Azt hazudja, hogy Önnek elég megtenni azt amit Ők megtettek...

...de ez NEM IGAZ. Hozzáértéssel, keményen dolgozni NEM ELÉG!1. Tudatosan és módszeresen előállított eredmények mintája


Ön lépésről lépésre tudatosan, módszeresen keresi vagy éppenséggel “előállítja” a lehetőségeket,
mely lehetőségeket önműködő folyamatok létrehozásával aknáz ki, egy olyan módon hogy Ön, a vállalkozó szabad maradhasson.


Ez a módszer - amit mi Rendszermarketingnek neveztünk el - többszörös eredményeket képes előállítani anélkül, hogy bárkit is, de legfőként Önt túlterhelné. Ez az egyetlen olyan cégépítési módszer, amely kiszámítható eredményeket és egy élhető életet együtt eredményez.


A hátulütője az, hogy Önnek bizonyos értelemben MÁST kell csinálnia, mint amit eddig csinált. Sőt mást kell csinálnia, mint amit minden átlagos vállalkozó csinál.


Ehhez bátorság kell…


Megvan Önnek ez a bátorsága? Igen? Akkor mi is Ön mellé állunk és megosztjuk Önnel a tudásunkat.

Mire SZÁMÍTHAT tőlünk és mire NEM!


Bizonyára sejti már, hogy mi ezt az utóbbi utat, a RENDSZERMARKETING útját követjük. Mi magunk is ezen az úton járunk és ezen az úton tudjuk Önt tovább vezetni.

Biztos emlékszik a vezér gondolatunkra: "Hogyan fogja megtízszerezni a jövedelmét?" Erről beszélünk, erre törekszünk, ez az ahova el akarjuk vinni Önt is.


Mire Ön azt kérdezhetné, hogy:

Milyen garanciákat vállalunk a jövedelme megtöbbszöröződésére?


Viccel? Semmilyet.


Mind elmúltunk már 21... már egyikünk sem hisz a tündérmesékben... hogyan vállalnánk felelősséget Önért?


Megtöbbszörözni a cége bevételét és ezzel akár megtízszerezni a személyes jövedelmét, bár lelkesítő és méltó cél, egész biztos, hogy LEHETETLEN komoly elkötelezettség nélkül, mégpedig olyan elkötelezettség nélkül amit ÖNNEK kell vállalnia.


Önnek a gyors eredmények mellett, vagy sokkal inkább azok ellenére hónapokon, vagy inkább éveken keresztül építenie kell egy olyan rendszert, amiben a legtöbben még csak nem is hisznek.


Nem tudjuk, hogy Ön mennyire karakán, hogy mennyire kitartó.

 

Nem tudjuk, hogy következetesen megteszi-e, amit kell. Mert végül is csak ez a kérdés marad - mert egyetlen olyan lépés sincs a képletben amit ne tudna megtenni. Viszont az, hogy tényleg megteszi-e...
...az ÖNÖN fog múlni.


Önön és nem rajtunk!

Hogyan fogunk
Önnek segíteni a jövedelme megtöbbszörözésében?


Íme az akciótervünk:

  1. Megmutatjuk Önnek, hogy mi az, ami a jövedelem megtöbbszöröződéséhez vezet és mi az, ami NEM! Megmutatjuk, hogy MIT KELL csinálni és azt is, hogy mi az, amit NEM KELL csinálni!

  2. Megmutatni Önnek, hogyan tudja meg is valósítani azt, amit már megtanult! Nem elég tudni, MEG IS KELL VALÓSÍTANI!


A célunk:


Minden amit tanítunk ennek a célnak van alávetve, 100%-ban gyakorlatias és megvalósítás-orientált, kimondottan hazai mikró- és kisvállalkozásokra optimalizálva.


Hogy csak egyetlen példát mondjak:

Személyes Tanácsadó Programunk keretében alapszinten DÍJMENTESEN minden olvasónk és ügyfelünk mellé - az aktivitásától és személyes igényeitől függően -  személyes Rendszermarketing Tanácsadót rendelünk ki, aki készséggel rendelkezésére áll a fejlesztéseinek támogatásában.Miért teszünk ilyet?

Mert azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink ne csupán a megértésükben, a felkészültségükben emelkedjenek a vállalkozói élet felső egy ezrelékébe,
de megvalósítóként is.

Minden megoldásrendszerünket úgy fejlesztjük, hogy amennyire csak lehetséges megvalósítás orientált legyen!

Mindez viszont csakis akkor működhet Önnek, ha elkötelezi magát a folyamatos MEGVALÓSÍTÁS mellett

Ha nem kötelezi el magát, ha nem válik Önből egy megvalósító, higgye el semmi sem fog változni.  

Az öt cégépítési minta közül Ön is a négy zsákutca valamelyikét fogja követni.  

Melyik szeretne lenni? Az "átlag", vagy az, aki a "saját feje után megy", vagy a "tanácsadó követő", aki tréningről tréningre jár és gyűjtögeti a mikrómegoldásokról szerzett tudást, vagy reménykedni fog a "megismételhetetlen nagy dobásban"?

Mi magunkra nézve azt tartjuk sikernek, ha Önnek ténylegesen megtöbbszöröződött a jövedelme, mégpedig úgy, hogy közben az élete is élhetőbbé vált.

Kötelezze el magát és mi segíteni fogjuk mindennel, amink csak van!


Nagy tisztelettel az Ön szolgálatára:

RENDSZERMARKETING

Ösztönszintű vállalkozás, vagy vállalkozgatás helyett tudatos, rendszerszintű cégfejlesztés, különös figyelemmel a bevételnövelő rendszerek építésére…

A többszörös jövedelem kulcsa!>>
Home

www.marketinginnovator.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás & Schlingloff Sándor | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász & Schlingloff © 2011-2016.

Jogi nyilatkozat