Kik vagyunk és miért bízna bennünk? - MARKETINGINNOVÁTOR

Kik vagyunk, és miért bízna bennünk?


Kezdjük a második kérdéssel!


Ne bízzon bennünk! Hacsak nem ismer minket és a múltunkat, akkor megbízni bennünk ezen a ponton naivitás lenne.


E helyett inkább próbáljon ki minket!


Hogy miként próbálhat ki minket?  Mindenekelőtt van egy központi médiánk a
MARKETINGINNOVÁTOR eMAGAZIN, ahol egy könnyed már-már szórakoztató módon elkezdhet belekóstolni abba a segítségbe, amit adhatunk, megismerkedhet a hozzáállásunkkal és akár a konkrét anyagainkkal is.
Nincs egyetlen INGYENES anyagunk sem, de van hogy az anyagainkért nem kell fizetnie...


Az a segítség amit adunk Önnek, sok ügyfelünk szerint kiemelkedően, időnként megfizethetetlenül értékes és ennek megfelelően az árazásában minden másnak mondható csak nem olcsónak.

Miközben prémium árakon kimagasló eredményeket produkáló anyagokat, tudást és know-howt biztosítunk, mélységesen el vagyunk kötelezve az Ön boldogulása mellett, még akkor is ha most nem tudja megfizetni az anyagainkat és rendszereinket.

Ez azt jelenti, hogy egyes, az Ön számára adott esetben túlzott invesztíciót igénylő prémium anyagainkat térítésmentesen a rendelkezésére bocsátjuk.

Hozzájuttatjuk Önt vagyonokat építeni képes tudáshoz anélkül, hogy azt meg kellene térítenie. Tekintse úgy hogy befektetünk. Nem napi 1 milliót készpénzben, hanem azt a tudást és támogatást amivel milliós napi profitokra tehet szert!  

Nem mindig és nem mindet bocsátunk térítésmentesen a rendelkezésére...

...de mindenképpen többet mint bárki más és elég gyakran ahhoz, hogy ha komolyan veszi a teendőit hamarosan gondolkodás nélkül és Örömmel fogja kifizetni azok méltó ellenértékét is.

Bár el fogjuk látni anyagokkal, a boldogulásának kulcsát képező megoldásrendszerek többségét nem áll módunkban térítésmentessé tenni. Azt kell tehát javaslom, hogy ha egy anyagunk érdekli fontolja meg jól, hogy mennyit ér meg Önnek.

Gondolja végig, hogy mit jelentene Önnek ha LEMARAD arról a fejlődésről amit azok ígérnek. Azt javaslom, hogy döntse el magában, hogy a kiemelkedő eredményeknek kész lesz megfizetni az árát, bármi legyen is az - idő, energia, új szokások, vagy éppen pénz.


Higgye el, semmi sem lassítja le a fejlődést jobban mint a kis hazánkban oly népszerű "Mindent ingyen!" koncepció.


Gondolja végig, mit ér Önnek, ha egy év múlva ott van ahova mindig is jutni akart és fizesse meg az árát. Ugyanakkor, ha lehetősége van az eredeti értékénél olcsóbban hozzájutni AZONNAL csapjon le rá!  


Jöjjön velünk és végigkísérjük a folyamaton, bárhol is tartson most!


MARKETINGINNOVÁTOR

brand


A nevem Schlingloff Sándor és kedves barátommal, Szász Mátyással, aki meggyőződésem szerint az egyik legfelkészültebb üzleti gondolkodó Magyarországon, néhány éve egymástól függetlenül is felismertük a mögöttes okot, a valódi problémát, amiért 100 hazai vállalkozásból 99 valamilyen szinten küszködik.


Ez a felismerés és abbéli meggyőződésünk, hogy meg tudjuk oldani
a problémát, hogy be tudjuk tölteni ezt az űrt, hívta életre a MARKETINGINNOVÁTOR brandet, mely összefog és magába foglal számos önmagukban is teljes megoldást biztosító márkát és területet.


Az elkövetkező napokban lépésről lépésre végigvezetjük Önt azokon a konkrét megoldásrendszereken amelyek szó szerint a jövőbe katapultálhatják a vállalkozását.


Az Ön szolgálatára: Schlingloff Sándor és Szász Mátyás


Mátyás több mint 10 éve épít cégeket, de a tapasztalatán felül a legnagyobb ereje, a már már zseniális üzleti megértése, mely temérdek, való életben tesztelt megoldás tapasztalatán és a világ legnagyobb üzleti gondolkodóitól való alázatos, de kritikus tanuláson alapul.


Az Ő szenvedélye a már sokszor említett RENDSZERMARKETING névre keresztelt rendszerszintű cégépítés és a személyes hatékonyság témája, mely területeken az egyik legkomolyabb szakembernek tartom.


Én magam több mint 15 éve foglalkozom vállalkozások eredményeinek a megtöbbszörözésével.


A szakterületem a professzionális online marketing és azon belül is a kéz érintése nélkül működő, magas szinten perszonalizált értékesítési rendszerek, röviden ÜGYFÉLGÉPEK.


A szenvedélyem az életmód tanácsadás, gondolkodás és személyiségfejlesztés. Ezeken a területeken jelentős szolgálat szintű (nonprofit) tevékenységet is végzünk. Heti szinten több ezer ember hallgatja a hanganyagainkat, vagy nézi videón az immár 10 éves múltra visszatekintő szolgálatunkat.

A) Átfogó, minden részletre kiterjedő know-how

Mindkettőnk munkásságát az átfogó, az egyes témákat az első lépéstől az utolsóig lefedő tanítás és megvalósítási támogatás jellemzi. Azt kell mondanom, hogy ha csak ezt az egy előnyt élvezhetné, hogy a működő profitmaximalizáló lehetőségek teljes definícióit egyben készhez kapja, csak ez megér mindent.


B) INNOVÁCIÓ és MARKETING

Mindazonáltal a marketing, online marketing és rendszerépítés területén mindig a leginnovatívabb, a korukat megelőző megoldások megalkotóinak számítottunk és számítunk. Valójában az a támogató rendszer, amit a MARKETINGINNOVÁTOR márkanév magába foglal megint egy ilyen.


Jöjjön velünk és élje át amint új, nagyon is elérhető, megvalósítható távlatok egész sora nyílik meg Ön előtt, melyeken számunkra megtiszteltetés volna Önt sorban végigvezetni...


Nagy tisztelettel az Ön szolgálatára:

MARKETINGINNOVÁTOR PROFESSZIONÁLIS MARKETING - CÉGVEZETÉS - SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS eMAGAZIN

ÚJ - Marketinginnovátor eMagazin

Ellenállhatatlanul rövid, de mégis átütő jelentőséggel bíró bejegyzések, videók és hanganyagok váltakoznak átfogó, esszé értékű vezércikkekel, amelyek teljes, megoldásértékű tudást adnak a kezébe.

MARKETINGINNOVÁTOR eMAGAZIN Lenyűgözően  rövid bejegyzések! Megdöbbentően részletes VEZÉRCIKKEK!
Home Elérhetőség a lap alján!

Tudni és megvalósítani!

Átfogó tudáshoz, világszínvonalú technológiához és módszertanhoz juttatjuk, amellyel önműködő
rendszereket építhet…

Tovább a következő témára >> Hogyan fogunk Önnek segíteni a jövedelme megtöbbszötözésében?

www.marketinginnovator.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás & Schlingloff Sándor | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász & Schlingloff © 2011-2016.

Jogi nyilatkozat