Fókuszpontos CÉGDIAGNOSZTIKA - Feltárjuk a potenciált és gyenge pontokat és azt az egyetlen fókuszpontot amely fejlesztésével a legtöbb és leggyorsabb eredményt érheti el!

Szász Mátyás kidolgozott egy rövid, mégis átfogó cégdiagnosztikai eljárást, mely pár óra alatt segít Önnek rávilágítani a cégében a rejtett potenciálokra, a gyenge pontokra, és arra az egyetlen fókuszpontra, mely fejlesztésével a legtöbb és leggyorsabb eredményt tudná elérni!AKCIÓ! - DÍJMENTES CÉGDIAGNOSZTIKA

A Fókuszpontos Cégdiagnosztika 80.000 Ft+áfá-ba kerül, de ha először jár nálunk a MESTERELME találkozón, akkor az Önhöz kijelölt Rendszermarketing Tanácsadótól ezt a 3 órás konzultációt ajándékba fogja kapni, mert mi hisszük, hogy megéri Önbe, megéri a haladó vállalkozókba fektetni!
CÉGDIAGNOSZTIKA szolgáltatásunkat kérje az Ön mellé kirendelt Rendszermarketing Tanácsadójától!

Hogyan lesz Önnek személyes Rendszermarketing Tanácsadója?

Amennyiben regisztrál ügyfelünk ( azaz bármely térítésmentes vagy térítéses anyagunkra regisztrált ) kirendelünk Ön mellé egy személyes tanácsadót. A tanácsadó kirendelése függ az Ön aktivitásától és többnyire nem történik meg a regisztrációt követő 6-8 hétnél hamarabb.Hogyan gyorsíthatja meg a Rendszermarketing Tanácsadó kirendelését?

Amennyiben még nincs kirendelt tanácsadója, jelenleg a legegyszerűbb módja személyes tanácsadó igénylésnek a MESTERELME találkozóinkon való részvétel.

Kattintson az alábbi gombra és nézzen utána MESTERELME (PowerMind) összejöveteleinknek most:

Fókuszpontos CÉGDIAGNOSZTIKA MESTERELME találkozó